• Naši donatori. Hvala! :)

zaigrani kabinet 14.4.2018Čujte i počujte! Adoptin zaigrani kabinet u proljetnom izdanju! Dotrčite, došetajte, dovezite se u subotu, 14.4.2018, u 10:30 sati u prostorije Adopte! Tamo vas očekuju vaše tete od Zaigranog kabineta i uobičajena zabava!

Ovoga puta odlazimo u svijet modeliranja. S puno šarenog plastelina i raznih drugih dodataka (štapići, perlice. čupave žice, ...) modelirat ćemo figurice iz mašte, izmaštane likove i super-junake, a oni će nas čuvati i davati nam snagu! Onaj tko voli nakit, izrađivat će nakit, a sve izrađeno će se moći ponijeti kući! Sve one koji žele izgledati čarobno u proljeće, moći će se prepustiti spretnim rukama naše šminkerice Katarine!

Najmlađi mogu uživati u kutku s drvenim kockama, autićima i figuricama! A svi će se moći okušati u sportskim aktivnostima: bacanje loptica u kantu, gađanje čunjeva i loptanju!

Klince prijavite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (navedite i njihovu dob) i dofurajte ih na subotnju zabavu! Čekamo vas!