• Naši donatori. Hvala! :)

Dragi naši,

Povodom nadolazećeg praznika ured ADOPTE neće raditi u četvrtak 22.06. i petak 23.06.2017.

Od ponedjeljka 26.06.2017. nastavljamo redovnim tempom.

Želimo vam ugodan odmor!

Vaša ADOPTA

              Stručno predavanje pod nazivom "IDENTITET POSVOJENOG DJETETA I SUSTAV PODRŠKE"
                                                           Četvrtak 08.06.2017. u 13:00 sati
                                                       ured ADOPTE, Nova cesta 4, polukat

 

U organizaciji Hrvatskog psihološkog društva - Sekcije za psihologe u socijalnoj skrbi u četvrtak 08.06.2017. u 13:00 sati u prostorijama ADOPTE, održat će se stručno predavanje pod nazivom "Identitet posvojenog djeteta i sustav podrške". Predavanje je namijenjeno stručnom osoblju iz sustava socijalne skrbi, a održava se u sklopu sastanka Sekcije psihologa u socijalnoj skrbi.

Predavačice su stručnjakinje udruge ADOPTA Petra Matković, mag. pshologije i Andrea Gerčar, mag. psihologije.

Molimo sve zainteresirane za predavanje i uključivanje u Sekciju da svoj dolazak potvrde na tel. 044 526 557 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

                                                                                        18891707 1381046628651105 1848158241776035034 o

Dragi naši,


Idući utorak, 13.lipnja, započinjemo s ADOPTINIM filmskim večerima! U 19 sati, nakon INFOteke o posvajanju iz drugih zemalja, očekuje vas FILM IZNENAĐENJA! Nakon projekcije, uz grickalice i osvježenja razgovarat ćemo o različitim temama vezanim uz posvojenje i uvidima koje je film potaknuo!
Budući da je broj gledatelja koje naš prostor može primiti ograničen, molimo vas da se prijavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Filmska večer održat će se u uredu ADOPTE, na adresi Nova cesta 4, mezanin/polukat.


Veselimo se vašem dolasku!

Na izbornoj skupštini održanoj u nedjelju 4.6.2017. godine izabrane su članice Nadzornog odbora Adopte: Ivana Šoljan, Kolinda Kolar i Ljiljana Medaković! Dobrodošle!

ADOPTIN zaigrani kabinet logo Radost zivota UNIQA Copy

Zaigrani kabinet odmara se do rujna! Ove smo godine počeli i već smo svašta napravili! Pet smo ih osmislili, a novi nam se smiješe već u rujnu!

Hvala Sanji, Gogi i Hrvoju, hvala Martini na vremenu, želji i volji! I hvala dječici koja su učinila da Kabinet zabavnim!

Hvala UNIQA osiguranju što financijski podržava Zaigrani kabinet!

Posvojitelji, okupljamo grupu podrške u Rijeci!

Adopta, udruga za potporu posvajanju u suradnji sa stručnjacima iz Rijeke i Lovrana po prvi put organizira grupu podrške za posvojitelje u Rijeci! Drago nam je da možemo proširiti područje djelovanja i odgovoriti na česte potrebe i pitanja za podrškom posvojiteljske zajednice i izvan Zagreba.

U nastojanju da svojoj djeci pružimo ljubav, pažnju, poštovanje i prilike za razvoj u zadovoljne i uspješne odrasle ljude, dobro je imati podršku. Pokazalo se da je podrška posebno važna u periodima većih promjena, kao što su dolazak djeteta, kretanje u vrtić ili školu, pa i u drugim situacijama koje ne moraju izravno biti povezane s djetetom. Grupa podrške namijenjena je obiteljima nastalima posvojenjem i pruža im razumijevanje, usmjerenje i oslonac. Prednost ovakve grupe je razmjena iskustava između posvojitelja koji prolaze slične izazove, te vodstvo stručnjaka psihoterapeuta s iskustvom u radu s posvojiteljskom zajednicom.

Voditeljice grupe podrške u Rijeci su Suzana Mravinac i Nevena Jelić-Jelača.

Vašu želju za sudjelovanjem molimo javite nam najkasnije do 06. lipnja 2017. popunjavanjem prijavnice ovdje.