• Naši donatori. Hvala! :)

Dunja Bonacci Skenderović, predsjednica Udruge

Dunja Bonacci Skenderović: majka dvije djevojčice, voditeljica projekata, supruga, aktivna članica ADOPTE od 2012. godine. Od 15. ožujka 2016. godine izabrana predsjednica Udruge. U slobodno vrijeme voli čitati te peći muffine i pite.

 

Dorja Mučnjak, zamjenica predsjednice Udruge

Dorja Mučnjak, majka preslatkog dječaka, jedna je od osnivača Udruge. Od osnutka aktivno sudjeluje u organiziranju i provođenju aktivnosti Udruge. Od 2013. do 2016. godine bila je članica Upravnog odbora s posebnom odgovornošću za pitanja nakladništva, a od 15. ožujka 2016. do veljače 2017. obnaša dužnost tajnice Udruge, kada preuzima dužnost dopredsjednice. Ponekad je vesela, ponekad je tužna. Voli humor, proljeće i rolanje. Voli život. I sanja.

 

Andreja Turčin, članica Upravnog odbora Udruge

Andreja Turčin, mr. sc., majka prekrasne djevojčice, članica je Udruge od 2013., a na Skupštini 2015. izabrana je za članicu Upravnog odbora s posebnom odgovornošću za pitanja izvora financiranja.
Energična je i odlučna u nastojanjima da svijet učini boljim, tolerantnijim i ljepšim mjestom za život. Ponekad nestrpljiva i direktna, ali uvijek iskrena. Lako se pali, malo teže gasi, uvijek kaže što joj je na umu, ali je zato jednostavna i ugodna za druženje. Vjeruje u ljubav, ljude i pozitivne emocije. Voli putovanja, druženja, upoznavanje novih kultura i običaja. Obožava žute cvjetiće, naročito suncokret jer se poput njega uvijek okreće prema suncu.

 

Diana Topčić-Rosenberg, članica Upravnog odbora Udruge

 Diana Topčić-Rosenberg, mr. sc. javne uprave, jedna od osnivačica i prva predsjednica Adopte (2011.-veljača 2016.). Višegodišnje iskustvo u upravljanju neprofitnim organizacijama i vođenju velikih međunarodnih projekata usmjerila je, zajedno s puno energije, u pozicioniranje Adopte kao referentnog centra u području posvojenja. Kao dužnosnica u Ministarstvu socijalne politike i mladih intenzivno je radila na unapređenju procedure posvojenja te je posebno ponosna na uspostavu sustava koji omogućuje objavljivanje profila djece s ispunjenim pretpostavkama za posvojenje. Vratila se u Adoptu 2017. kao članica Upravnog odbora, s posebnom odgovornošću za zagovaranje te promjene politika i legislative vezane uz prava djece i posvojiteljske zajednice.

Majka prekasne djevojčice, obožava svoju obitelj, čupavog psa i vjeruje u mogućnost promjene.

 

Jasna, članica Upravnog odbora Udruge

Jasna je psihologinja, voditeljica pripremnih edukacija za potencijalne posvojitelje, grupa podrške i edukacija za posvojitelje i stručnu zajednicu te zadužena za programske aktivnosti Adopte. Voli Adoptinu vibru i dobru energiju POSVOJITELJSKE ZAJEDNICE koju zajedno stvaramo.