Volonterska akcija u okviru projekta „Uključi se – napravi korak naprijed!“

ukljuci se VA svitanje 2 

Uključili su se - djeca i mladi sudjelovali su u volonterskoj akciji u okviru projekta „Uključi se – napravi korak naprijed!“- tijekom studenog i prosinca izradili su božićne ukrase i odlučili ih pokloniti korisnicima doma za starije osobe u svojim gradovima (Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Dom za starije i nemoćne osobe Slavonski Brod). S pravom su ponosni na svoje radove kojima su uspjeli iznenaditi i izmamiti tople osmijehe na lica svojih starijih sugrađana.

U ovoj akciji, kojom su preuzeli aktivnu ulogu u svojoj zajednici, sudjelovali su djeca i mladi iz Centra za pružanje usluga u zajednici Kuća sretnih ciglica - Slavonski Brod i Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje - Koprivnica.

Zajedničkim snagama doskočili su trenutnoj epidemiološkoj situaciji te su djeca, mladi, odgajatelji i ravnatelji iz obje ustanove osmislili i uputili virtualnu čestitku u video prezentaciji korisnicima domova za starije.

 

 

Projekt „Uključi se-napravi korak naprijed!“ provodi ADOPTA u partnerstvu s Centrom za pružanje usluga u zajednici Kuća sretnih ciglica - Slavonski Brod, CZSS Koprivnica, Volonterskim centrom Slavonski Brod i Koprivnica, HZZ Slavonski Brod te u suradnji s Centrom za pružanje usluga u zajednici Svitanje-Koprivnica i HZZ Križevci.