ADOPTIN Vikend posvojenja u Puli (21.5. i 22.5.2021.)

ADOPTA – udruga za potporu posvajanju 21. i 22. svibnja organizira Vikend posvojenja u Puli. Vikend posvojenja provodi se u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Pula u okviru projekta Centar posvojenja, uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

 

lol

 

ADOPTA je prepoznala važnost povećanja regionalne ujednačenosti i veće dostupnosti usluga namijenjenih posvojiteljskoj populaciji. U prethodnih pet godina uspješno smo proveli Vikende posvojenja u Čakovcu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Lovranu,  Dubrovniku i Zadru. Ove godine dolazimo i u Pulu i pružamo priliku stručnoj zajednici, posvojiteljskoj populaciji i zainteresiranoj javnosti da sudjeluju u aktivnostima usmjerenima podršci posvojenju:

Petak, 21. svibnja:

Subota, 22. svibnja:

 Petak 3. fotka

 

Program s detaljnim informacijama o Vikendu posvojenja možete preuzeti na linku.

Sve radionice i predavanja su besplatne za sudionike, a edukacija stručnjaka prijavljena je Hrvatskoj psihološkoj komori i Hrvatskoj komori socijalnih radnika. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za sudjelovanje su obavezne putem online prijavnog obrasca. U programu je uz svaku aktivnost naveden link za prijavnicu.

 

Zahvaljujemo na suradnji Centru za socijalnu skrb Pula i Dječjem domu Ruža Petrović!