ADOPTina pričaonica Stres i roditeljska uloga

Dragi naši,

s veseljem vas pozivamo na

razgovor/ PRIČAONICU namijenjenu posvojiteljima na temu

STRES I RODITELJSKA ULOGA

u srijedu, 28.11.2018. u 17:00 sati (traje do 18:30)

ured ADOPTE, Nova cesta 4, mezanin

 

aaaa

 

Roditeljska uloga je jedna od najizazovnijih i najvažnijih uloga u životu, a vrijeme u kojem živimo izuzetno je stresno zbog svih izazova koje stavlja pred nas, kao roditelje i kao pojedince. Od toga da trebamo uskladiti posao i obitelj, da imamo i potrebu za svojim privatnim vremenom, do sve ubrzanijeg načina života koji uključuje bezbroj aktivnosti svih članova obitelji. Stoga bismo na ovoj Pričaonici s vama htjeli razgovarati o: stresu i njegovom utjecaju, stresorima u našoj okolini, znakovima stresa, podizanju otpornosti i načinima ublažavanja stresa.

Voditeljica ove Pričaonice je Lana Gjurić, mag.psihologije, psihologinja-savjetovateljica u Centru za djecu, mlade i obitelj Modus. Završila je edukaciju iz psihološkog savjetovanja i trenutno je u edukaciji za gestalt psihoterapeuta. U Centru Modus provodi savjetovanje i terapiju s mladima i odraslima te vodi grupne programe za djecu, mlade i roditelje kao što su “Trening roditeljskih kompetencija”, „Program Ja – Ti – radionice razvoja socijalnih i komunikacijskih vještina“ i „Pinklec – program podrške djeci razvedenih roditelja”.

S obzirom na ograničen broj mjesta, prijava za Pričaonicu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. je obavezna do utorka, 27.11.2018.