Komuniciram, razumijem, govorim - 23.2.2022.

Dragi naši,

s veseljem vas pozivamo na

Pričaonicu namijenjenu posvojiteljima na temu

Komuniciram, razumijem, govorim

u srijedu, 23.02.2022. od 18:00 do 19:30 sati

 

Neupitno je da je uredan razvoj komunikacije, jezika i govora važan za socijalni razvoj i obrazovni napredak djeteta.

Znatiželja za informacijama o razvoju jezika i govora jedna je od najčešćih tema roditelja. Zabrinutost o tome javlja se kada roditelji uoče određene teškoće, primjerice ako trogodišnje dijete kasni u usvajanju pojedinih riječi, njegov govor nije razumljiv ili petogodišnje dijete ne izgovara pravilno neke glasove, ponavlja slogove ili riječi pa roditelji sumnjaju na prisutnost mucanja, dijete predškolske dobi kasni u razvoju vještina potrebnih za pravilno usvajanje čitanja i pisanja.

Ova Pričaonica dat će vam uvid u obilježja razvoja komunikacije, jezika i govora, načina njihovog poticanja te najčešćim teškoćama kod djece. Slobodno pripremite pitanja!

Voditeljica ove Pričaonice je Maja Peretić, logopedinja s višegodišnjim iskustvom u procjeni, logoterapiji i savjetovanju.

Pričaonica je namijenjena posvojiteljima djece predškolske dobi (do 7 godina).

S obzirom na ograničen broj mjesta, prijava za Pričaonicu je obavezna putem linka  https://forms.gle/aAFcocSNMLDaJRNB6 do utorka, 22.02.2021., najkasnije do 12:00 sati.

Nakon Vaše prijave, dostavit ćemo dostavit ćemo Vam link za uključenje u Pričaonicu putem platforme Teams (ne morate je imati instaliranu na računalu).

Picture1