[PRIJAVE] 5. Konferencija o posvojenju - dan za posvojiteljsku zajednicu, 26.10.

Dragi posvojitelji i potencijalni posvojitelji!

Prijave za DRUGI DAN Adoptine 5. Konferencije o posvojenju (26.10.2019.) otvorene su na linku, rok za prijavu je 21.10.2019.: https://forms.gle/zn6bkRVpne5hDWrJ8

Drugi dan Adoptine konferencije namijenjen je sudjelovanju posvojitelja i potencijalnih posvojitelja!

Kotizacija za sudjelovanje u drugom danu konferencije u iznosu od 50kn (40kn za članove Adopte) uplaćuje se na IBAN: HR7223600001102203381, Zagrebačka banka. Potvrdu o uplati molimo poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno sa 21.10.

Program 2. dana slijedi u nastavku, skinuti ga možete klikom na sliku! Ove godine očekuju Vas korisna predavanja i radionice o izvorima i tehnikama stručne podrške za djecu, odgovorit ćemo na pitanja kome i kada se obratiti, koji stručnjak nam može biti od pomoći u kojoj situaciji te Vam omogućujemo postavljanje pitanja izravno našim gošćama-stručnjakinjama: edukacijskoj rehabilitatorici Mariji Matijević i psihoterapeutkinjama igrom Kristini Vučinić i Ireni Peroš Grgos. U drugom bloku slijede nam osobna iskustva posvojitelja koji imaju preko 20 godina roditeljskog staža u nogama :). 

U programu predviđeno je i vrijeme za slobodnu raspravu i izlaganje osobnih iskustava i dilema svih sudionika. Veselimo se Vašem dolasku!

1daoasndhoai2