[NOVO! – Radionice za mlade usmjerene na tijelo]

Drage i dragi,

predstavljamo Vam novu aktivnost u Adopti - Ciklus osnažujućih radionica za mlade usmjerenih na tijelo!

Ciljevi ciklusa od 5 radionica su:

  • bolje upoznavanje sebe i svojih osjećaja, interesa, jakih strana te
  • istraživanje novih načina vlastitog izražavanja, koristeći pokret kao inspiraciju.

Fokus radionica je usmjerenost na tijelo, ali dobrodošli/e ste i svi vi koji se volite izražavati na druge načine (crtež, pisanje ili nešto drugo).

Svaka radionica će imati svoju temu, koja je osmišljena da biste upoznali svoje vrijednosti i koristili te snage dalje u životu.

Namijenjene su posvojenim mladima u dobi od 14 do 18 godina, a održavale bi se jednom tjedno u prostoru Adopte u popodnevnim satima (počevši od četvrtka, 28.10.2021., iza 18:00 sati), uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera.

Kotizacija za sudjelovanje u radionicama iznosi 350,00 kn za cijeli ciklus, a uplate je potrebno izvršiti nakon obavijesti o prihvaćanju prijave na račun ADOPTE: IBAN: HR7223600001102203381

Članovima Adopte osiguravamo pogodnost od 30% popusta.

Požurite s prijavom putem online obrasca na poveznici https://forms.gle/SzLAuyMkSLd934faA jer je broj sudionika radionice ograničen.

Veselimo se zajedničkom druženju!

O voditeljici radionica:

Andrea Domitrović je diplomirana psihologinja te je pri završetku četverogodišnje psihoterapijske edukacije Psihoterapija pokretom i plesom. U svom profesionalnom radu se najviše pronalazi u direktnom savjetodavnom i psihoterapijskom radu s mladima i odraslima. Do sada je stjecala radno iskustvo radeći u nekoliko neprofitnih organizacija te unutar školskog obrazovanja. Preferira kreativni pristup radu koristeći tijelo, pokret i druge kreativne tehnike.