1-1200x200.png
Dragi pripadnici posvojiteljske zajednice
Na pravom ste mjestu ukoliko trebate podatke o uslugama namijenjenim upravo vama! ADOPTina infoMAPA pruža pregled i kontakte organizacija koje imaju stručne osobe i usluge namijenjene potencijalnim posvojiteljima, posvojiteljima te posvojenoj djeci i mladima.
Posvojiteljske obitelji su u mnogočemu jednake svim ostalim obiteljima – one su mjesta gdje djeca odrastaju uz jednog ili dva roditelja koji ih vole i brinu o njima i koji, okruženi širom obitelji i prijateljima, nastoje učiniti najbolje što znaju i mogu kako bi ih podigla u sretne, odgovorne i samostalne odrasle ljude.
Ipak, one se u mnogočemu razlikuju od ostalih – način dolaska djeteta u obitelj određuje našu „posebnost“. Nakon zasnivanja obitelji, niz je tema koje zaokupljaju posvojiteljsku obitelj. infoMAPA će vam pomoći da nađete odgovore na neka od tih pitanja.
Stručnjaci, postanite dio infoMAPE!
U radu s pripadnicima posvojiteljske zajednice od velike je važnosti pružati pomoć i podršku obiteljima u rješavanju izazova specifičnih za tematiku posvojenja. Zato pozivamo sve koji imaju iskustva, znanja ili su dodatno educirani i senzibilizirani za rad s pripadnicima posvojiteljske zajednice da prijave svoje organizacije i usluge u ADOPTinu infoMAPU.
Ova tražilica nastala je prikupljanjem informacija od ustanova i organizacija koje pružaju različite usluge podrške prije, tijekom i nakon posvojenja te je u stalnom procesu unapređivanja i dopunjavanja.
Kako bi vas uvrstili u  infoMAPU, molim da ispunite kratak upitnik ovdje.
3-1200x150.png
ADOPTina infoMAPA - tražilica usluga namijenjenih posvojiteljskoj zajednici nastala je u sklopu projekta ˝I ovo dijete treba obitelj˝ koji je sufinanciran od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva iz sredstava Programa za organizacije civilnog društva fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške.
logo_trazilica.png