ADOPTIN Vikend posvojenja u Splitu

ADOPTIN Vikend posvojenja u Splitu

27. i 28.5.2022.

ADOPTA – udruga za potporu posvajanju 27. i 28. svibnja organizira Vikend posvojenja u Splitu. Vikend posvojenja provodi se u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Split u okviru projekta Centar posvojenja, uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

 

lol

ADOPTA je prepoznala važnost povećanja regionalne ujednačenosti i veće dostupnosti usluga namijenjenih posvojiteljskoj populaciji. U prethodnih šest godina uspješno smo proveli Vikende posvojenja u Čakovcu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Lovranu, Dubrovniku, Zadru, Puli i Vukovaru. Ove godine dolazimo i u Split i pružamo priliku stručnoj zajednici, posvojiteljskoj populaciji i zainteresiranoj javnosti da sudjeluju u aktivnostima usmjerenima podršci posvojenju:

Petak, 27. svibnja:

Subota, 28. svibnja:

  • INFOpult   &   ADOPTAteka

 

Program s detaljnim informacijama o Vikendu posvojenja možete preuzeti na linku

Sve radionice i predavanja su besplatne za sudionike, a edukacija stručnjaka prijavljena je Hrvatskoj psihološkoj komori, Hrvatskoj komori socijalnih radnika i Hrvatskoj komori socijalnih pedagoga. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za sudjelovanje su obavezne putem online prijavnog obrasca. U programu je uz svaku aktivnost naveden link za prijavnicu.

Zahvaljujemo na suradnji Centru za socijalnu skrb Split!