Image

Svima nama ponekad treba neki savjet, oslonac i smjernica na našem životnom putu. Upravo zbog toga nastala je ova priča, mjesto na kojem možeš čitati o temama vezanim za posvojenje, potrazi za sobom i biološkim roditeljima, čitati o iskustvima drugih mladih posvojenih osoba…

Posvojenje je roditeljstvo kao i svako drugo, a posvojiteljska obitelj je prava obitelj, ali je način na koji je nastala poseban. Posvojenju prethode različita iskustva mladih, a tijekom posvojenja pitamo se mnoga pitanja: Kako pričati s okolinom o posvojenju? Kako pronaći sebe? i o brojnim drugim temama pročitaj u nastavku. Na ovom putu nisi sam/a!

Ako imaš pitanja ili želiš savjet i potreban ti je razgovor, obrati nam se. U Adopti radi mladi tim stručnjaka koji će pokušati odgovoriti na tvoja pitanja ili te podržati na putu njihovog pronalaska. Javiti nam se možeš na mail info@adopta.hr ili nas nazvati na tel 01 3877 412.

Prati nas na facebooku! Posvojeni Adopta

Prati nas na instagramu! @posvojeni_adopta

Na našim mrežama objavljujemo tekstove na teme posvojenja i alternativne skrbi i najavljujemo aktivnosti za posvojene i udomljene mlade kojima se možeš priključiti (odlazimo u kino, igramo društvene igre…).

Kontakt broj

+385 1 3877 412

E-mail

info@adopta.hr