Informativna radionica o međudržavnom posvojenju - 20.4.2023.

Informativna radionica o međudržavnom posvojenju

U ponedjeljak 20.04.2023. 18:00-19:30 sati

Online (putem Zoom-a)

PRIJAVI SE NA INFOTEKU koja će se održati u četvrtak, 20.4.2023. u 18:00 sati

ADOPTina INFOteka o posvojenju iz drugih zemalja je informativna radionica, prvenstveno namijenjena svima koji razmišljaju o međudržavnom posvojenju ili koji su se na taj potez odlučili, ali ne znaju gdje i kako započeti.

Pokušat ćemo odgovoriti na različita pitanja, poput: Koje je tijelo nadležno za međudržavno posvojenje? Kome se javiti kada se odlučim za posvojenje van Republike Hrvatske? U čemu je razlika između zemalja potpisnica Haške konvencije i onih koje to nisu? Što mogu očekivati u procesu posvojenja? Što međudržavno posvojenje znači za dijete? i još mnoga druga.

Naravno, ostavit ćemo prostora za Vaša pitanja kako biste saznali odgovore na sve ono što vas muči, što ste se bojali pitati ili niste znali koga pitati. 

S obzirom da se radionica provodi online, a broj mjesta je ograničen, molimo vas da se za sudjelovanje prijavite na link i to najkasnije do 19.4.2023. do 14 sati.

Radionica se održava u okviru programa Centar posvojenja koji se provodi uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Veselimo se druženju s Vama!