Pomoć u učenju

Pomoć u učenju

Dragi naši,

ADOPTA započinje aktivnost Pomoć u učenju namijenjenu posvojenoj djeci osnovnoškolskog uzrasta.

 

ŠTO?

Pomoć u učenju

 

ZAŠTO POMOĆ U UČENJU?

Pomoć u učenju je aktivnost u kojoj djeca stječu radne navike, usvajaju tehnike učenja te dobivaju pomoć pri obavljanju školskih obaveza.

Odvija se pod vodstvom educiranih studenata pomažućih profesija, uz mentorstvo stručnjakinja Adopte.

CILJ?

 

Povećanje motivacije i samostalnosti u obavljanju zadataka, stvaranje radnih navika, usvajanje i unapređivanje tehnika učenja, jačanje samopouzdanja i razvoj bolje slike o sebi. Dugoročni cilj je podizanje razine školske uspješnosti i osobne dobrobiti djece.

GDJE?

 

Prostor Adopte, Nova cesta 4, Zagreb (zvono 3, polukat stepenicama)

CIJENA?

 

Sudjelovanje u pomoći u učenju je besplatno!

PRIJAVE

 

Broj mjesta je ograničen i prijava je obavezna, najkasnije do 19.4.2023. do 16 sati. Stoga prijavite vaše dijete na vrijeme i osigurajte uključenje u ovoj aktivnosti putem ovog linka.

ŠTO NAKON PRIJAVE?

 

Odmah po primitku vaših prijava obavijestit ćemo vas o rasporedu aktivnosti pomoći u učenju koji će biti u skladu s turnusom vašeg djeteta i raspoloživosti studenata koji će provoditi aktivnost. Pomoć u učenju će se provoditi kroz individualni i grupni pristup, ovisno o dobi i obrazovnim potrebama djece.

ŠTO NAKON ZAVRŠETKA AKTIVNOSTI POMOĆI U UČENJU?

 

Vaše dijete će dobiti Adoptinu potvrdu o uspješnom završetku aktivnosti u učenju, a još važnije, usvojit će puno novih znanja, umijeća i poznanstava što će, uvjereni smo, biti snažan poticaj u njegovom daljnjem napredovanju.

 

Veselimo se druženju i novim aktivnostima! 

*Aktivnost se provodi u sklopu projekta Adoptin krug podrške, financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade