ADOPTIN Vikend posvojenja u Slavonskom Brodu 19. i 20. svibnja 2023.

ADOPTA – udruga za potporu posvajanju 19. i 20. svibnja 2023. godine organizira Vikend posvojenja u Slavonskom Brodu. Vikend posvojenja provodi se u partnerstvu s Područnim uredom Hrvatskog zavoda za socijalni rad Slavonski Brod u okviru projekta Centar posvojenja, uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

image003

ADOPTA je prepoznala važnost povećanja regionalne ujednačenosti i veće dostupnosti usluga namijenjenih posvojiteljskoj populaciji. U prethodnih šest godina uspješno smo proveli Vikende posvojenja u Čakovcu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Lovranu, Dubrovniku, Zadru, Puli, Vukovaru i Koprivnici. Ove godine dolazimo i u Slavonski Brod i pružamo priliku stručnoj zajednici, posvojiteljskoj populaciji i zainteresiranoj javnosti da sudjeluju u aktivnostima usmjerenima podršci posvojenju:

Petak, 19. svibnja 2023.:

Subota, 20. svibnja 2023.:

Picture1

Program s detaljnim informacijama o Vikendu posvojenja možete preuzeti na linku

Sve radionice i predavanja su besplatne za sudionike, a edukacija stručnjaka prijavljena je Hrvatskoj psihološkoj komori, Hrvatskoj komori socijalnih radnika i Hrvatskoj komori socijalnih pedagoga. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za sudjelovanje su obavezne putem online prijavnog obrasca. U programu je uz svaku aktivnost naveden link za prijavnicu.

 

Aktivnosti Vikenda posvojenja provode se u sklopu projekta Centar posvojenja uz financijsku podršku

Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

 

Zahvaljujemo na suradnji Područnom uredu Hrvatskog zavoda za socijalni rad Slavonski Brod!